Yönetim

Mustafa ÇELİK

01.04.1945 Yılında Çankırı'da doğdu. 1954 yılında hafızlığını tamamladı. 1980 yılında İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü'nden mezun oldu. Kırk bir yıl İmam-Hatiplik yaptı ve 2010 yılı nisan ayında emekliye ayrıldı. 1989 yılından beri İlme Hizmet Vakfı Başkan Yardımcılığı ve Eğitim Sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Konumu : Vakıf Başkanı

Selman ESMERER

1959 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Erzincanlı olup,1981 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Bölümü'nden mezun oldu. Beykoz İlçesi'nde ikamet etmekte, Elif Ambalaj Fabrikası'nın sahibi olup sektöründe ticari faaliyetlerini sürdüren Selman Esmerer, İSOM (İstanbul Oluklu Mukavva Üreticileri Derneği) Başkan Yardımcısı, ASKON ve MÜSİAD üyesidir.2000 yılında İlme Hizmet Vakfı yönetim kurulu üyeliğine getirildi. Vakıf yönetiminde muhasip olarak görev yapmaktadır. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Konumu : Vakıf Başkan Yrd.

DR. Nureddin NEBATİ

Mustafa YELEK

Hacı ÇİMEN

1950 yılında Adıyaman/Gerger Gündoğu köyünde doğdu. İlkokulu Gerger'de bitirdi.1965'te İstanbul'a geldi. Burada çeşitli meslek gruplarında çalıştı.1972 yılında askerlik dönüşü ticarete başladı.1980 yılında paslanmaz çelik saç imalatı işi ile uğraştı.1985 yılından beri Çimen Çelik firması Genel Müdürlüğünü sürdürmektedir.2009 yılında İlme Hizmet Vakfı yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Evli ve dört çocuk babasıdır.

İsrafil KIŞLA

1959 Artvin'in Şavşat ilçesi Meydancık köyünde doğdu.1982 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi Bölümü'nde Yüksek Lisansını tamamladı. Aynı bölümde doktora çalışmalarına başladı. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri'nde doktorasını tamamladı. İlme Hizmet Vakfı yönetim kurulu üyeliğine 2010 tarihinde seçildi. Evli ve 5 çocuğu olan İsrafil KIŞLA'nın üyesi olduğu görev üstlendiği Ulusal ve Uluslararası birçok sivil toplum kuruluşlarında aktif görevlerine devam etmekte ve T.B.M.M. de Artvin milletvekili olarak hizmetini sürdürmektedir.

Günaydın Topçu

Güncelleniyor...